Snel en vakkundig geregeld

Testen en certificeren

Testen

Subtecto Electronics B.V. is een groot voorstander van het testen van uw PCBA of totale product. Dit kan op basis van een elektrische en/of functionele test. Voor de productie van de elektrische test (pennenbedtest) kan Subtecto Electronics B.V. u ondersteunen.

Uiteindelijk bent u degene die beslist of u uw product wilt laten testen echter is het testen van uw elektronica voor ons relatief snel gedaan en voorkomt het vertragingen in uw eigen leveringen.

Certificeren

Uiteindelijk bent u de eigenaar van het product en daarvoor bent u verantwoordelijk. U staat dus garant voor de kwaliteit van uw product. Dat u alles in het werk stelt om uw product te laten voldoen aan alle wet- en regelgeving mag dan ook zichtbaar gemaakt worden. Dit kan u doen middels het certificeren van uw product.

Met het certificeren van uw product geeft u dus het vertrouwen aan de klant dat zij een goed product afnemen waar uzelf voor de 100% achter kan staan!

Geeft u aan waarvoor u uw product wilt laten certificeren en wij kunnen dit voor u inregelen. Dit zullen wij verzorgen met kwalitatief, hoogwaardige partners.